Voor wie is leefstijlcoaching?

Individuele leefstijlcoaching is voor iedereen met een leefstijlgerelateerde wens. Je kunt denken aan gezonder eten, afvallen, fitter worden, meer bewegen, beter slapen en minder stress en meer ontspanning. Ook kun je denken aan het coachen op het verminderen van een gezondheidsrisico’s bij diabetes type 2, hoge bloeddruk, obesitas en hart- en vaatziekten.

Iedereen weet er wel iets van gezonde leefstijl, maar misschien wilt u er graag meer over weten en wilt u vooral weten wat u zelf kan doen om een gezondere leefstijl te kiezen. Er zijn zoveel fabels over wat leefstijl te vinden. Denk maar eens aan: wat is eigenlijk een gezond gewicht en welke manieren van bewegen zijn goed voor mij, kan mindfulness echt iets voor me betekenen?

Wilt u aan uw leefstijl gaan werken en daarbij coaching en begeleiding hebben, dan help ik u om uw eigen leefstijldoelen helder en inzichtelijk te maken. Bij de coaching staan de eigen verantwoordelijkheid en het vergroten van bewustwording centraal. De leefstijldoelen zijn duidelijk, helder, haalbaar en toepasbaar. Omdat iedereen anders is zal iedereen om een eigen manier de doelen bereiken.

Het gaat om kleine doelen die haalbaar zijn en daardoor ook succesvol! Samen me u bekijken we wat voor u de beste aanpak is voor een blijvende gedragsverandering en natuurlijk een duurzaam resultaat.